Instal·lacions

 

Les instal·lacions del Centre són senzilles i funcionals, pensades per fomentar un ambient de llar familiar, cobrir les necessitats de les joves i facilitar el seu procés educatiu i de formació integral.

L’edifici és un casa independent que té tres plantes.

El Centre està dotat dels elements necessaris i suficients com pot ser comú en la majoria de les famílies.

 

¡Texto! Puede insertar contenido, moverlo, copiarlo o eliminarlo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam.

 

 

Espais segons nivell d'ús

Les instal·lacions del Centre són senzilles i funcionals, pensades per fomentar un ambient de llar familiar, cobrir les necessitats de les joves i facilitar el seu procés educatiu i de formació integral.

L’edifici és un casa independent que té tres plantes.

El Centre està dotat dels elements necessaris i suficients com pot ser comú en la majoria de les famílies.

 

 1. Espais individuals de les menors residents:

Les habitacions (sis de dobles, dues individuals i una de dues lliteres) disposen d’armari individual, escriptori i cadires per l’estudi. Són l’espai de màxima individualitat i intimitat de les joves, i a aquest fi es respecta al màxim possible els objectes personals i estris que cadascuna conserva com el seu bagatge personal.

Cinc dels banys que hi ha al Centre són d’ús exclusiu per a les menors, on s’hi realitzen diàriament la seva higiene personal.

 

 1. Espais comuns:

El menjador i sala d’estar es pot ampliar i fusionar amb l’espai contigu que s’utilitza com a aula per fer deures, mitjançant unes grans portes corredisses que els separa. És útil per ampliar espais en el moment que es requereixi.

L’aula és un espai dedicat a l’estudi i al treball quotidià de les noies. També se li donen altres usos, depenent del moment i de la situació (reunions de les menors o assemblees, per mirar pel·lícules, etc.).

El rentador és un espai d’ús general. Les menors l’utilitzen per rentar, planxar o cosir la seva roba.

Els patis, la terrassa i la piscina són espais on, sobretot a l’estiu, les joves puguin passar la majoria del seu temps lliure (fent esport, escoltant música, banyant-se i prenent el sol, o simplement xerrant...).

Els rebedors per visites i tutories, es poden considerar com a espais comuns.

 

 1. Espais propis dels educadors i del personal de servei:

El despatx i la biblioteca són espais destinats als educadors, així com les habitacions adjudicades.

 

L’estil de vida, les seves dependències, decoració, etc. volem que s’assembli el més possible a una família normalitzada, pretenent, amb això, que les noies es sentin en un ambient de llar acollidor. 

Espais pedagògics

 • D'ensenyament-aprenentatge-investigació: biblioteca i sala d'informàtica, sala d'estudi i aula, espais d'audiovisuals, jardins. 
 • De recreació i desenvolupament físic: pati verd recreatiu, pati de la planta de baix i carpa, piscina i espais d'audiovisual. 
 • De rebuda i reunió-comunicació: rebedors, terrassa d'estiu, despatx, biblioteca. 
 • D'extensió i trànsit: passadissos, escales, hall.
 • D'hàbits i socialització: cuina, menjador, rentador, capella. 
 • D'intimitat: habitacions, banys. 
 • D'administració i gestió: despatx.
 • De tutories: rebedors i biblioteca (la resta de les instal·lacions del Centre poden, en un moment oportú, convertir-se en espais tutorials idonis segons la necessitat, el tema rtactat i el moment).

De la mateixa manera realitzem un aprofitament constructiu dels escenaris educatius i culturals de la nostra població, amb l'objectiu de fomentar el potencial pedagògic de la nostra tasca educativa.

 

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Centro Juvenil Montserrat