Equip

 

 

 

L’estructura del Centre, que esdevé clau en el seu funcionament i necessària per l’assoliment dels objectius, és senzilla, com a conseqüència del seu caràcter familiar.

Els membres de l’Equip Educatiu són persones d’ambdós sexes, qualificades i seleccionades segons les necessitats del Centre.

La relació entre les noies i els educadors és personal, individualitzada i estable.

L’Equip del Centre està format per professionals especialitzats i personal de serveis:

  • Director: és el professional al qual la DGAIA encomana la responsabilitat del Centre i la guarda de les menors. És el responsable del funcionament i l’organització de la Residència i assegura la línia educativa.
  • Equip Educatiu: Està format per persones qualificades i amb experiència en el camp de l’educació. Tenen la responsabilitat professional del funcionament de la tasca educativa del Centre; coneix i participa en l’elaboració dels objectius del Centre amb el fi d’aconseguir la màxima eficàcia en l’acció educativa.
  • Personal auxiliar: el conformen aquelles persones que estan contractades per realitzat aquestes funcions, i són necessàries per a la bona organització de la vida quotidiana de la casa.
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Centro Juvenil Montserrat