Qui som

La Residència Montserrat és un Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) destinat a noies de 6 a 18 anys

Es tracta d'una llar infantil-juvenil vertical, de caràcter familiar, inspirada en una concepció cristiana de vida, per a menors en situació de risc social. 

 

Oferim a les menors educació integral de qualitat i personalitzada; en un ambient d'afecte, comprensió, seguretat i llibertat que doni resposta a les seves necessitats bàsiques en tots els nivells, per tal que afavoreixi el desenvolupament harmònic de les potencialitats de cada noia i les encamini envers la seva autonomia personal. 

Pertany al Instituto Secular Cruzada Evangélica, Institució d'Iniciativa Social de l'Església Catòlica, sense ànim de lucre.

És un centre col·laborador amb la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència de Barcelona, dependent del Depertament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya.

 

Els inicis de les primeres passes del Centre Juvenil Residència Montserrat van ser l'any 1978, amb l'únic desig d'oferir a la infància, adolescència i juventut més desfavorida una llar amb ambient familiar i una formació integral

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Centro Juvenil Montserrat