Testimonis

Em dic David...

...Gómez tinc 44 anys, i des del juny del 2013 sóc voluntari actiu al Centre Juvenil Montserrat, a Cerdanyola del Vallès.

 

Des de llavors, i sempre amb molta il·lusió, he anat participant en dos camps diferents de voluntariat: duent a terme classes de reforç, i participant en activitats lúdiques de cap de setmana i vacances.  

 

Des que vaig iniciar el meu voluntariat, sempre he pensat que hi ha dues coses molt importants a tenir en compte per part del voluntari: la primer és que s’ha de donar el millor de tu, sent respectuós, i donant tot l’amor i afecte possible; i la segona, i també molt important, és que al mateix temps que fas tot el possible per tal que l’altra persona sigui feliç, has de sentir la felicitat que tu obtens en donar sense esperar res a canvi.

 

El vincle que he creat amb les noies, educadors i Cruzadas, i l’experiència de ser voluntari, ha canviat la meva forma de veure la vida. I, gràcies a l’afecte i ambient familiar que he rebut al Centre Montserrat, he pogut sentir que aquesta era la meva segona llar.

 

Hores de dedicació a classes de reforç, han tingut resultats, i questa és la meva major felicitat, que no canviaria per res. Igualment, el compartir aquests moments en les sortides lúdiques com, Port Aventura, Les Deus, Tibidabo, i alguna altra més, sempre han estat experiències enriquidores.

 

Sempre he pensat que obtenir resultats satisfactoris en els estudis, i divertir-se i passar-s’ho bé, no són suficients per afrontar una vida des de l’adolescència.

És per això que, a través de xerrades i altres activitats, he intentat, i segueixo intentat, transmetre valors que crec que poder ajudar a les noies a aconseguir una vida en la qual hi imperi la felicitat i l’amor: autoestima, superació, humilitat, valentia, solidaritat, amor per les persones, etc. seguint sempre els principis pels que es regeix el Centre Juvenil Montserrat. 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Centro Juvenil Montserrat